maanantai 3. joulukuuta 2012

Tuoksua jouluun

Lidlistä löysin pieniä hyasintin poikasia 89sentillä. Pari muutti meille. Sopivassa määrin tuoksu olisi yksi ihanista, perinteisistä, jouluun kuuluvista tuoksuista.

Tänä vuonna miulle tuleekin siitä erilainen joulukuu, että saan olla kotona. Enkä mene vaikka kysysttäs. Yksi pätkätyöläisen hyvistä puolista kai - tai otan sen nyt niin. Ei joulujuhlavimmaa tai unettomia öitä todistusten rasteista... Vaikka olishan se toisaalta sekin niiiin miun joulunodotukseen kuuluvaa.

Yritän nauttia rauhallisemmasta menosta, koska asiat nyt ovat näin ja siihen mahdollisuus. On sitä tullut valitettuakin joulunalusstressistä... Luulen sitäpaitsi, että keksin tekemistä...


Tuntuupa mukavalle maanantaille :)

26 kommenttia:

 1. Ihanaa joulukuuta. Minulla on lomaa vielä tämä viikko. On ihanaa valmistella joulua kaikessa rauhassa, ilman kiirettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluvalmisteluja on kyllä kiva tehdä rauhassa. Pitäis olla melkein lakisääteinen semmonen joulunalusloma jo :) mukavaa lomaviikkoa!

   Poista
 2. Nautitaan kiireettömyydestä ja tehdään kaikki ne ihanat jutut jotka jäi edellisinä jouluina tekemättä, kun ei töiden takia ehditty :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään - eiköhän tekemistä keksi. sais vaan tehtyä ihan tavan kotityötkin, helposti hurahdan vaan tekemään kaikkea kivaa :D

   Poista
 3. Mukavaa joulunodotusta! Mukavaa maanantaita! Hyasintteja pitäisi kyllä käydä ostamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin - kelikin on varsin jouluinen, ihan hirveä pakkanen.

   Poista
 4. Kiitos Peppi hyasinttivinkistä :) meenkin tänään heti Lidlin kautta kotiin... toivottavasti täältäkin löytyy niitä :)
  Mukavaa kiireetöntä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löysit. Miulla oli valinnanvaikeuksia värin kanssa, mutta päädyin valkoiseen.

   Poista
 5. Ihania kuvia :) Ihanaa valmisteluaikaa sinne, se on joulun parhaita puolia :) Ihana blogi siulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni ja tervetuloa :) Valmistelu on kyllä parasta, monesti itse joulu on meillä melkoista hässäkkää...

   Poista
 6. Tosi kivan näköistä. Tuoksuu tänne asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - saas nähdä saako tää puutarhuri noi kukat vielä aukeamaankin :) Olen vähän huono kasteluhommissa...

   Poista
 7. Kuulostaa oikein hyvälle siun Joulukuu :)
  Ihanat nuo hyasintti-astiat. Hyasintit on miun mielestä ihan ehdottomat joulutuoksun tuojat ja mie tykkään kaikkein eniten hyasinteista joulukukkina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, astiat on kirpparilöytöjä tältä syksyltä. Nyt löytyi käyttöäkin, kun kahvia ei juoda, niin harvoin tarvitsee sokeriastiaa tai maitonekkaa. Toivottavasti saan kukat kukkimaan :)

   Poista
 8. Söpöt pikkuistutukset! Nauti olostasi, aika kuluu niin joutuin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinänsä ihana olla kotona kun K tulee koulusta - meistä molemmista :)

   Poista
 9. Öh...Mäkin haluan 89 sentin kukkia. Noita vois kokeilla siksikin, että perheessä on niitä monta allergikkoa, että jos ne eivät sovi meille, niin ei harmita kalliit kukat. Ihana hyvän mielen rimpsu ikkunassa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli tositosi pienissä purkeissakin, että pieniä olivat, mutta hyvän näköisiä. Itse kans pelkään, ettei liian voimakas tuoksu vaan aiheuttaisi päänsärkyjä. Mut se jää nähtäväksi. toivottavasti ei niin käy.

   Poista
 10. Somat istutukset, ihanasti jo jouluiset.

  Kuulostaa mukavalta joulunalusajalta tuollainen rauhallinen valmistautuminen ilman työkiireitä. Mulla se rauha alkaa kunhan ensin tekee töitä viimeiseen tappiin, nakki napsahti ja iltapäivystys osui viimeiselle perjantaille minun kohdalle.

  Vaan eipä haittaa kun siitä eteenpäin voi ottaa laiskasti, rennosti ja lungisti loppiaiseen asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toikin on ihan hyvä loma, ettei tartte heti sännätä uuden vuoden jälkeen. Tsemppiä töihin!

   Poista
 11. Ihanat suloiset istutukset! Täällä vielä odottavat istuttajaansa! <3 Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä aikaa :) Mie jännitän milloin nää avautuu vai avautuvatko ensinkään.

   Poista
 12. Oletpa loytanyt ihanat purkit niille "hajusinteille". Mulla kanssa viela joulukukkien osto. Opettajana teidan oi niin hyvin tuon stressin joulujuhlista ja arvioinneista jne. Ja kuinka ihanaa onkaan unohtaa ne ja keskittya kaikkeen muuhun. Ihan varmasti keksit muutakin tekemista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa, kun kirpulla näin niin kyllä kipitin ettei kukaan vaan ehdi väliin. Ja 3e maksoin näistä yhteensä - ite en näistä olis siihen hintaan luopuut. Varmasti rennommalla ololla jouluun päästään. NIin monesti melko "piipussa" ollut ennen joulua. Tosin lasten kanssa on kyllä kiva tehdä & käydä joulujuttuja, mut pitää nyt hoitaa ne hommat kotona:)

   Poista
 13. Voi, kun saisikin olla kotona joulukuun!! Hommaa keksisin kyllä, nyt tuntuu, että ne hommat jää hyvin pitkälti tekemättä. Stressi meinaa hyökätä päälle, kun TIEDÄN että valmista ei tule ja sukulaiset hyökkää jouluksi meille. Jos vaan jätän kaiken tekemättä ja juon glögiä... ;)

  Hyasintit on kyllä joulun must! Niitä täytyy lähteä itsekin metsästämään kunhan johonkin kaupungin suuntaan matka käy jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työn ohessa joulun valmistelu on kyllä haastavampaa. sillon täytyy kyllä ehkä vaan ottaa sitä glögiä ja tehdä vaan ne pakollisimmat(vai onko edes sellasia). Kun tuleehan se joulu vaikkei ihan kaikkea itse tekiskään :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...